Voor het melden van een overlijden 0346 580 132

Ons rouwcentrum

 

Kleinschalig uitvaartcentrum in Maarssen

Mensen kiezen steeds vaker een betekenisvolle plek voor de uitvaart. Denk aan een landhuis, restaurant of uw huis. Zoekt u een locatie met een gemoedelijke sfeer? Overweeg ons rouwcentrum: het kerkje in Maarssen.

 

Een sfeervolle plek waar u de tijd kunt nemen
 

Het kerkje is een uniek uitvaartcentrum; klein maar fijn. Hier neemt u in uw eigen tempo afscheid zonder druk van buitenaf. Het monumentale pand is met zorg gerenoveerd. Oude details zijn in balans met het eigentijdse interieur. De lichtinval geeft de ruimte een warme uitstraling.

 

 

 

 

Rouwcentrum als monument

Voor opbaring in een huiselijke sfeer
Heeft een thuisopbaring uw voorkeur, maar gaat dit niet? Ons uitvaartcentrum biedt uitkomst. U kunt persoonlijke spullen meebrengen. Daarnaast kunt u, zo vaak en zo lang als u wilt, langskomen bij uw dierbare. Vogel Frans biedt eventuele kindjes afleiding in de speelhoek.

 

 

Voor condoleances tot 300 personen
Wilt u belangstellenden de gelegenheid geven om hun steun te betuigen? U kunt voorafgaand of na afloop van de uitvaart een condoleance bij ons houden. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

 


Voor een afscheid in kleine kring
Als u opziet tegen een grootschalig afscheid, dan is ons kerkje een goed alternatief. De ruimte biedt plaats aan 30 mensen in een huiskamersetting en 60 mensen in een theateropstelling. U creëert de sfeer die u voor ogen heeft. Wij helpen u daarbij.

MEER INFORMATIE

Geschiedenis

De geschiedenis van ons uitvaartcentrum in Maarssen
Het voormalig gereformeerde kerkje in eclectische stijl, werd gebouwd in 1892. Al in 1932 bleek het gebouw te klein en kreeg andere functies. Wij betrokken het monumentale pand in 1999 na een zorgvuldige renovatie. Meer weten? Kijk op Rijksmonumenten.nl of Historische Kring Maarssen.


 

Contact
Wilt u het uitvaartcentrum bezichtigen? Bel voor een afspraak. U bereikt ons op werkdagen via 0346 580272. Uiteraard kunt u ook mailen.

 

 

 

 

 

Tip: volg ons op Facebook en ontvang automatisch informatie over onze open dagen en events.

 


 


Bron: Historischekring Maarssen

 

 

U kunt ook bij Snijders terecht als u elders bent verzekerd. 

Snijders is onder andere actief in:
Maarssen, Breukelen, Leidsche Rijn, Vleuten, Harmelen, Utrecht, Nieuwegein, Oud Zuilen, Westbroek, Tienhoven, De Meern, Haarzuilens, Bilthoven, De Bilt, Houten, IJsselstein en Montfoort