Voor het melden van een overlijden 0346 580 132

SNIJDERS UITVAARTZORG

Onze blog

Wij zijn er voor je, ook via onze nieuwe website!

De afgelopen periode is achter de schermen hard gewerkt aan een belangrijk visitekaartje. Wij willen graag dichtbij de mensen staan, een persoonlijk contact op het moment dat het leven voor velen even stilstaat.

 

Wij vertellen graag iets over onszelf en willen daarbij ook laten zien en lezen, waar wij als Snijders Uitvaartzorg mee bezig zijn en hoe wij tegen de wereld aankijken.

 

Wij zijn er voor je op een van de vaak moeilijkste momenten in je leven. Middels deze website willen we je graag een stukje beleving meegeven van niet alleen de zakelijkheden welke er bij een uitvaart komen kijken, maar ook die stappen extra.

 

Zo zullen wij met enige regelmaat nieuwsitems plaatsen over zaken die met uitvaarten te maken hebben, maar ook dingen die we meemaken of iets waar wij over nadenken. Misschien zet het ook jou aan het denken of heb je zelfs vragen.

 

Blijf er niet mee rondlopen, maar vertel het ons!

Onze blog

Wij hebben een prachtig beroep in een bijzondere branche waarbij wij ernaar streven, om het allesomvattende rondom een uitvaart voor iedereen zo goed mogelijk zichtbaar te maken. Een lage drempel en tastbaar, toegankelijk voor iedereen die dat wil.

Middels onze blogs vertellen we over de vele facetten van ons werk. We nemen je mee in ‘onze’ wereld, stellen vragen, zetten je aan het denken, je leert ons nóg beter kennen en ongetwijfeld geven we jou ook inspiraties.

Heb je vragen of wil je iets met ons delen? Laat het ons weten door contact met ons op te nemen, want wij zijn uiteraard heel nieuwsgierig naar de lezers van onze blogs!

Thomas Vertelt: 'Magere Hein'

LEES VERDER arrow_right_alt

Thomas Vertelt: 'Rijke stinkerd'

LEES VERDER arrow_right_alt

Thomas Vertelt: 'Samenkomen na afloop van de uitvaart'

LEES VERDER arrow_right_alt