Voor het melden van een overlijden 0346 580 132

SNIJDERS UITVAARTZORG

Onze blog

Thomas Vertelt; Je blikken verplaatsen en de koers verleggen.

Het is al een langere tijd geleden dat Jacqueline en ik de wens uitspraken, dat we die bijzondere wereld van de uitvaart op een andere wijze in beeld willen brengen. Want hoewel er heel veel ontwikkelingen zijn, waarbij mensen blikken verruimen en het lijkt alsof er steeds meer mogelijk is, is het thema omtrent de dood vooral nog ‘grijs en stoffig’.

 

Als Snijders Uitvaartzorg willen we vooral alle facetten rondom het overlijden en de uitvaart zo breed mogelijk belichten. Graag nemen wij jullie mee in onze wereld, die feitelijk ook de wereld van iedereen is. Maar we ontmoeten elkaar pas op het moment, dat er iets intens in je leven gebeurt; afscheid nemen van iemand die tot voor kort nog naast jou in het leven rondliep.

 

Wij zouden het vooral mooi vinden, wanneer wij bij wijze van spreken al eerder kennismaken met elkaar, doordat wij als het ware onze deuren open en onszelf meer toegankelijk maken. Daarom ga ik jullie middels een maandelijkse blog meenemen in onze belevingen, maar vertel daarbij ook meer over hoe omvangrijk ‘de wereld van de uitvaartbranche’ feitelijk is.

 

Hiermee verleggen wij onze koers om te laten zien dat, hoe verdrietig een afscheid ook is, een uitvaart en alles dat daarbij komt kijken ook kleurrijk en bijzonder kan en mag zijn. Het laat je blikken verplaatsen, het brengt je op gedachten, ideeën en ongetwijfeld heb je vragen. Daarover mag je ons altijd aanspreken!

Onze blog

Wij hebben een prachtig beroep in een bijzondere branche waarbij wij ernaar streven, om het allesomvattende rondom een uitvaart voor iedereen zo goed mogelijk zichtbaar te maken. Een lage drempel en tastbaar, toegankelijk voor iedereen die dat wil.

Middels onze blogs vertellen we over de vele facetten van ons werk. We nemen je mee in ‘onze’ wereld, stellen vragen, zetten je aan het denken, je leert ons nóg beter kennen en ongetwijfeld geven we jou ook inspiraties.

Heb je vragen of wil je iets met ons delen? Laat het ons weten door contact met ons op te nemen, want wij zijn uiteraard heel nieuwsgierig naar de lezers van onze blogs!

Thomas Vertelt: 'Magere Hein'

LEES VERDER arrow_right_alt

Thomas Vertelt: 'Rijke stinkerd'

LEES VERDER arrow_right_alt

Thomas Vertelt: 'Samenkomen na afloop van de uitvaart'

LEES VERDER arrow_right_alt